Poemes visuals

Poemes visuals

Que les imatges parlen ho sabem tots, però n’hi ha que criden i es rebel·len contra tot allò que és injust. Un poema visual pot ser una bona eina per a denunciar fets intolerables, accions que retallen llibertats i/o fins i tot vides humanes. La Guerra, el Sr. Trump i els seus murs, l’egoisme i la passivitat d’Occident davant d’iguals que fugen de la barbàrie. Cap a on van els refugiats? Els murs trenquen alguna cosa…?

Aquí teniu un recull de poemes visuals dels artistes de 3r. d’ESO de “Narracions visuals”. Ells han gaudit descobrint Joan Brossa i ara us convidem que vosaltres gaudiu descobrint-los a ells.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies