Els primers clients de Biabanca

Els primers clients de Biabanca

Avui han vingut els primers clients de Biabanca, aquest any han inaugurat el servei de la banca ètica del Miquel Biada els alumnes de l’escola Angela Bransuela.

Demanen finançament per portar a terme els seus projectes de Cooperatives, fins i tot han mostrat als banquers ( alumnes de 1CSAF), els prototips dels productes que faran per engegar el projecte i així convèncer als banquers que tindran èxit!

Això no ha fet més que començar, tenim molta feina per endavant!

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies