L’alcalde de la ciutat, sr. David Bote, va presidir, el passat divendres dia 17 de març, la signatura d’un conveni per a la FP dual entre l’empresa Multivac Production S.L. i l’INS Miquel Biada.

L’alcalde de la ciutat, sr. David Bote, va presidir, el passat divendres dia 17 de març,  la signatura d’un conveni per a la FP dual entre l’empresa Multivac Production S.L. i l’INS Miquel Biada.

Multivac fou la primera empresa que va acollir alumnes del nostre institut en FP dual. Ara, després de tres cursos de col·laboració, hem signat un nou conveni en el qual l’empresa es compromet a tenir entre el seu personal cinc alumnes del centre aquest curs i cinc més per a cadascun dels dos propers cursos.

Més informació:

http://www.mataro.cat/web/portal/contingut/noticia/2017/03/13284_conveni_Miquel_Biada_Multivac.html

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies