L’alumna Mar Casas Cachinero a la mostra Eureka de treballs de recerca de l’àmbit social i humanístic.

L’alumna Mar Casas Cachinero a la mostra Eureka de treballs de recerca de l’àmbit social i humanístic.

El passat divendres dia 17, la Mar Casas, del segon de batxillerat social, va presentar el seu treball de recerca Youth Adult Fiction, tutorat pel profesor Juanma Salas, a la mostra Eureka. En total la mostra va comptar amb l’exposició de 18 treballs de recerca de diferents centres de la ciutat.

Més información:

http://personal.biada.org/~eureka/?cat=53

 

 

 

 

 

 

 

sdr

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies