Intercanvi Mataró Poznan

Intercanvi Mataró Poznan

Fins dijous dia 6 d’abril, tindrem entre nosaltres un grup de quinze alumnes i tres professors de l’Institut Spoleczna Dwójka de la ciutat polonesa de Poznan. Durant la seva estada visitaran Mataró, amb rebuda al Saló de Plens per part del regidor Sr. Miquel Àngel Vadell, aniran a Sitges i faran una ruta modernista i una altra de gòtica per Barcelona. Els nostres alumnes visitaran Poznan el proper mes de maig.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies