Els alumnes de PFI d’oficina visiten Aigües de Mataró

Els alumnes de PFI d'oficina visiten Aigües de Mataró

Els alumnes del PFI d’Oficina vam estar visitant Aigües de Mataró. Ens van fer una presentació de l’empresa des dels seus orígens, i ens van parlar especialment dels requisits de les persones que treballen en el departament d’Administració, que és el que ens interessa.

A continuació ens van ensenyar les seves instal·lacions: la part d’oficina, arxiu, recepció, magatzems i els laboratoris on comproven la qualitat de l’aigua.
Ha estat una visita molt interessant.
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies