Els alumnes del PFI d’informàtica visiten el Tecnocampus de Mataró.

Els alumnes del PFI d'informàtica visiten el Tecnocampus de Mataró.

El passat 3 d’abril els alumnes del PFI d’informàtica vam fer una visita a Tecnocampus Mataró.

A la primera part de la visita ens van portar a diferents espais de la Universitat, destancant el plató que utilitzen en el Grau d’Audiovisuals per fer les seves pràctiques.

A la Segona part l’Alfons, coordinar TIC de la Universitat, ens va explicar el recorregut que podem realitzar des del moment actual fins arribar a la Universitat, així com els diferents àmbits que es poden estudiar en el món de les noves tecnologies i els diversos sectors en els quals podríem treballar.

Ha estat molt interessant per ser una sortida específica de la nostra especialitat.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies