La història del Blues

La història del Blues

El passat 6 d’abril els alumnes de l’optativa de música de 4rt d’ESO i 1r de Batxillerat van assistir a una audició sobre la Història del Blues. L’audició ens proposa viatjar per les dècades principals de la història del blues, fent un repàs dels noms o figures més importants. Es presenta el blues com una música viva i amb identitat pròpia. Es fa referència a les músiques directament associades  al blues, explicant els fenomens de fusió al llarg de la seva història.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies