Concurs The Fonix

Concurs The Fonix
Els alumnes que van  representar el nostre institut a la fase provincial de The Fonix (Maria Mateos,1r ESO, Nassima Belloundja,3r ESO, Manel Úbeda,4t ESO i Khoaula Bouyazane,1r BAT) han obtingut molt bons resultats.
La Nassima ha quedat a només dos punts de poder entrar a la gran final de tot Catalunya! 
Enhorabona a tots!

Si teniu curiositat, podeu consultar les seves puntuacions a cada part del concurs al següent enllaç:

Els quatre alumnes coincideixen en que ha estat una experiència engrescadora que els ha motivat a voler aprendre més i conviden als seus companys a que s’animin a participar en la propera edició el curs vinent. Recordem que és una prova oberta a ESO, Batxillerat i Cicles i el premi és una estada en un país de parla anglesa.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies