Biabanca- Enterprising&Fun 2017

Biabanca- Enterprising&Fun 2017

Durant el passat mes de març, els alumnes participants en el projecte E&F de segon de batxillerat van visitar Biabanca.  La “banca ètica del Biada”els va oferir els seus serveis d’ assessorament financer i, posteriorment, els alumnes van poder sol.licitar el finançament per als seus projectes  empresarials.

 

Aquests projectes són representats per unes empreses que aspiren a aconseguir amb la seva activitat uns objectius econòmics, socials i mediambientals. Són empreses socials  que han de complir uns requisits o criteris ètics per obtenir el finançament necessari en forma de préstec o microcrèdit.

Us esperem a tots el proper dia 25 de maig a la cloenda del projecte, on es presentaran aquests idees de negoci sostenibles i innovadores.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies