Els alumnes de 1r ESO i 1r de batxillerat van de sortida a Empúries

Els alumnes de 1r ESO i  1r de batxillerat van de sortida a Empúries

El passat 25 d’abril de 2017 l’alumnat de 1r d’ESO i  el de 1r de batxillerat humanístic que cursa les matèries de Llatí i Història de Roma van realitzar una sortida de treball acompanyats dels seus professors i tutores. L’activitat va consistir en una visita guiada per les ciutats grega i romana del jaciment arqueològic d’Empúries (Alt Empordà) on van poder veure sobre el terreny les restes d’edificis emblemàtics com l’amfiteatre, el fòrum, la muralla, habitatges, les termes… i recórrer uns carrers que fa 2500 anys estaven molt concorreguts de gent i on es parlava la llengua ibèrica, el grec i el llatí.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies