Disseny guanyador de la carpeta 2017-18

Disseny guanyador de la carpeta 2017-18

Aquest és el tercer any del Concurs Dissenyem la nostra carpeta, concurs obert a tots els alumnes matriculats a l’institut. Entre totes les idees presentades se’n van escollir quatre i entre tots, alumnes, professors i personal PAS de l’institut, vam votar el disseny que ens agradava més.
Aquesta carpeta és el resultat de la nostra elecció i de tot un treball en equip.
Agraïm a tots els alumnes la seva participació. I felicitem especialment al guanyador, felicitats Souaib El Ouazzani Bennassar!

Esperem que us agradi!

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies