Col·laboració internacional de formació professional

Col·laboració internacional de formació professional

El passat 14 de juny un grup de deu alumnes de formació professional d’Istambul van venir al Miquel Biada a fer una formació de programació de torns i freses per control numèric. A més, els alumnes de l’institut turc Inonu Mesleki van visitar els laboratoris, els tallers d’electromecànica així com el projecte en desenvolupament del braç robotitzat industrial.

El professor Francesc Salvadó va ser el responsable d’impartir als alumnes visitants la formació pràctica per introduir-los a la programació per control numèric. Durant la primera sessió els alumnes van experimentar amb el llenguatge de programació i durant la segona sessió els alumnes van aprendre com, seguint les instruccions programades, el torn i la fresa fabricaven la peça dissenyada.

La col·laboració internacional entre l’institut Miquel Biada i l’institut turc Inonu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi s’emmarca en la voluntat de l’Institut Miquel Biada d’enfortir les xarxes de cooperació educativa internacionals i consolidar la internacionalització acadèmica del centre.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies