Els alumnes de 3r han estat tres dies fent activitats lúdiques com a tancament de curs i comiat de 3r ESO.

El dilluns 19/6 vam fer caminada pel Montseny. Un grup vam fer una ruta circular, anomenada L’Empedrat de Morou i els més atrevits van pujar al Turó de l’Home. Tot va ser fantàstic, gens de calor i molt bon rotllo. Tots vam caminar com a mínim 6 km. Els de la ruta de l’empedrat de Morou vam veure la castanyeda, la fageda, el pantà de Santa Fe i a la zona de l’empedrat una vista panoràmica sobre la vall de Santa Fe.
Els que van pujar al Turó de l’Home, unes vistes espectaculars des de dalt!
 
El dimarts 20/9 vam anar a la Illa Fantasia. Un clàssic del tancament del curs a 3rESO. Amb aigua, èxit assegurat, i així va ser. Tot perfecte. Al parc aquàtic molt bon ambient juvenil ja que hi havia moltes escoles.
 
Ahir, dia final de curs, vam fer la foto final de comiat de 3r. Després vam veure pel·lícules.
 
Els desitgem a tots un molt bon estiu!!!
 
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies