La nostra alumna Mar Casas Cachinero, de segon de batxillerat social, entre les millors notes de les PAU.

La nostra alumna Mar Casas Cachinero, de segon de batxillerat social,  entre les millors notes de les PAU.
La Mar Casas rebrà, el proper dia 20 de juliol, la distinció de la Generalitat per haver tret una nota superior a nou en la fase general de les proves de les PAU celebrades els dies 13, 14 i 15 de juny. Concretament la Mar ha obtingut un 9.25 en aquesta fase.

Enhorabona Mar!

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies