Primera FCT a l’estranger de l’alumne Brayan Cristian Flores

Primera FCT a l'estranger de l'alumne Brayan Cristian Flores

La directora, Fàtima Prat fa entrega del conveni de col·laboració per a la formació de pràctica en centres de treball (FCT) a l’alumne de Projectes d’Edificació, Brayan Cristian Flores que realitzarà les FCT a BUSSETS ADAMS ARCHITECTURE & DESIGN (Headquarters), amb seu a Londres. S’ha de destacar que és el primer conveni de FCT a l’estranger que es realitza a l’INS Miquel Biada, deixant oberta la porta per a futures col·laboracions.

Enllaç amb el web del despatx:

Home

_________________________________________

TITLE: Student Brayan Cristian Flores accomplishes the first foreign internship.

The headmistress of the high school, Fàtima Prat, hands over the internship collaboration agreement to Bryan Cristian Flores -student of the ‘Building projects’ course- who will carry out his internship at the London headquarters of BUSSETS ADAMS ARCHITECTURE & DESIGN. It is important to point out that this has been the first internship collaboration agreement established by Miquel Biada High School and represents an open door to following collaborations with foreign companies.

Link to the studio:

Home

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies