Celebració de la 22a setmana de la ciència

IMG_0059
El dia 10 de novembre els alumnes d’ESO han disfrutat del “Jocs matemàtics Manolo Varea”, un concurs on els alumnes competeixen en grup jugant tot utilitzant les matemàtiques. 

 
Hem celebrat també el “Concurs de fotografia matemàtica i científica”. (fotomat.biada.org)
 
Dimecres dia 16 de novembre, dia de Sant Albert, patró de la ciència, els alumnes de primer de batxillerat han anat a explicar les espècies invasores als alumnes de 1r d’ESO. L’explicació s’ha fonamentat en un treball de camp realitzat al Delta de l’Ebre el passat mes d’octubre.
En el dia de la ciència hem tingut la conferència “Les estrelles fàbriques d’elements químics” a càrrec de la Dra. Pilar González Duarte (catedràtica emèrita de la UAB). Els alumnes de primer de batxillerat científic i tecnològic han pogut disfrutar de les seves interessants explicacions.
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies