Ruta comercial audioguiada PFI Muntatge i Manteniment d’Equips Informàtics

image1a
El passat 24 de novembre, els alumnes del PFI de Muntatge i Manteniment d’Equips Informàtics, vam fer una ruta comercial audioguiada per la història del comerç de Mataró. Amb les audioguies i el mapa, vam completar el circuit marcat de 13 establiments.
Vam passejar pel casc urbà i ens vam detenir en aquells comerços més representatius per les explicacions que ens vam donar. Vam descubrir curiositats de llocs pels quals passem molt sovint i desconeixíem.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies