Sortida al Aquarium

20171114_110827

El dimarts 14 de novembre vam fer una sortida a l’aquàrium de Barcelona amb el grup de 4t E. Durant l’activitat vam poder fer uns tallers sobre l’efecte de la pressió de l’aigua en la pràctica del submarinisme, aprenent de forma divertida algunes lleis i conceptes físics i químics i després alguns alumnes vam poder submergir-se en la piscina de l’aquàrium aplicant de forma pràctica el que es va explicar.

Finalment vam gaudir d’una passejada per tot el recinte, gaudint d’un món aquàtic increïble.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies