Sortida al parlament

4A-2
Els alumnes de quart de secundària han anat al Parlament, en qual, per mitjà d’un joc de rol, han fet de diputats. Han elaborat programes de govern, s’han constituït en grups parlamentaris, han pactat, han votat i finalment han elegit qui presidirà la Generalitat de Catalunya. 
Considerem que cal que els alumnes coneguin de primera mà la funció de representació del Parlament de Catalunya perquè, com a ciutadans i futurs electors, legitimin l’existència de la institució.
També considerem que treballar i fomentar els valors de la democràcia, la participació, el diàleg, el respecte i el pacte, serveix per a contribuir a la formació de futurs ciutadans de ple dret, d’acord amb els objectius pedagògics del currículum de l’educació secundària. 
 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies