Servei comunitari, comença la Biarecapte

Servei comunitari, comença la Biarecapte

Com cada any l’Institut Miquel Biada col·labora amb el Gran Recapte d’Aliments. Aquest divendres hem guarnit l’escola amb rètols i cartells elaborats pels propis alumnes, aquest any de 3r ESO. Creu Roja ens ha fet arribar les capces per a la recollida.

Més enllà, tots el alumnes de 3r ESO faran un servei a la comunitat anant a l’espai l’Entorn de Mataró a participar en la classificació dels aliments. Aquest servei el realitzaran durant desembre i gener. Més de 100 alumnes del nostre centre ajudaran en aquesta gran tasca!

El Gran Recapte d’Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. El gran recapte del nostre institut, el Biarecapte, ha començat avui divendres 30 de novembre i durarà fins el 10 de desembre. Us anirem a participar a tots!

 

 

Els alumnes de 3r d’ESO van anar a fer una primera presa de contacte amb la Nau que la Creu Roja té a Mataró i on aniran arribant tots els aliments recaptats al llarg d’aquest cap de setmana i aquells que recaptem també al nostre centre fins la setmana vinent.
Solidaritzem-nos!!!!!!

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies