ALUMNES PREMIADES

L’alumna Ikram Bensarghin, de 4t d’ESO C, ha rebut un segon premi en la categoria E (alumnes de 3r i 4t d’ESO), en el VII Certamen Literari Escolar en Llengües d’Origen, organitzat pels Amics de la Unesco de Barcelona.
Si voleu llegir el seu relat, ho podeu fer a la  biblioteca, on trobareu el llibret editat dels premis del Certamen.
Així mateix, l’Ikram Bensarghin, juntament amb l’Ariadna Morales, també de 4t C, han resultat guanyadores de la 4a edició del concurs de relats Joves i Conducció, organitzat per la revista Secundèria i el RACC. El premi ha estat un ordinador portàtil per a cadascuna.
I una altra alumna de 4t C, la Glòria Hidalgo, ha estat finalista en aquest mateix concurs.
Felicitats a totes tres!
Si voleu llegir els relats de l’Ikram, l’Ariadna i la Glòria o veure les fotos del lliurament de premis, podeu fer-ho clicant a www.jovesiconduccio.cat.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies