Visita al Centre Tecnològic Mestral (Central nuclear de Vandellós I)

Visita al Centre Tecnològic Mestral (Central nuclear de Vandellós I)

Els alumnes de 2n de batxillerat científic i tecnològic del centre han visitat aquest dimarts 29 de gener el Centre Tecnològic Mestral, a l’antiga central nuclear de Vandellós I.
Els alumnes han pogut conèixer com Enresa gestiona els residus radioactius a Espanya. Enresa és també l’empresa pública que ha efectuat el desmantellament de la central, que actualment es troba en fase de latència.
La visita ha complementat els coneixements de radioactivitat inclosos en el currículum de la física.

 

btrhdr

btrhdr

btrhdr

btrhdr

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies