Visita empresa Bytemaster

Visita empresa Bytemaster
El dimarts 05 de març, els alumnes del PFI d’Informàtica vam visitar l’empresa de tecnologia Bytemaster, és un dels més importants proveïdors del nostre país que ofereix solucions de programari a més de 300 empreses i 5.000 usuaris del sector del transport i la logística.
Durant la visita, tant en Xavier com el Salvador ens vam explicar a què es dedica l’empresa i quines són les tasques dels treballadors. Ha estat una visita molt interessant.
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies