Visita al 37è Saló del Còmic de Barcelona

Visita al 37è Saló del Còmic de Barcelona

El passat dia 6 d’abril, algunes participants del Club de lectura Prohibit llegir, acompanyades dels bibliotecaris Sílvia i Alberto van poder visitar el 37è Saló del Còmic de Barcelona. Com podreu comprovar a les fotografies, les participants s’ho van passar d’allò més bé fotografiant-se als stands, amb els cosplayers i els personatges de les properes estrenes. També va caure algun detallet per portar a casa…

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies