Comença l’English Day a Mataró!

Comença l'English Day a Mataró!
Comença l’English Day a Mataró! El nostre centre s’incorpora per Primera vegada a la iniciativa de fer visible l’aprenentatge de l’anglès a la nostra ciutat. Els diferents centres de primària i secundària participants faran durant dues setmanes, del 8 al 12 d’abril i del 23 al 26 d’abril, activitats diverses per promoure l’ús i l’aprenentatge de l’anglès. Al nostre institut, alumnes de 1r i 2n d’ESO estan preparant una petita activitat per celebrar l’English Day. Us agradaria viatjar a les illes Britàniques? Conèixer més sobre la seva cultura i tradicions? Si ?Apropeu-vos el dia 24 d’abril de 10.20 a 12.15 als estands del BiaTravel que han muntat els més joves de l’institut!
Si utilitzeu les xarxes socials…#EDayMataro
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies