Visita a la fira internacional de Hannover

Visita a la fira internacional de Hannover

Un grup de cinc alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior de l’INS Miquel Biada s’ha desplaçat a la fira internacional d’innovació industrial de Hannover (Alemanya) per realitzar un treball opcional de l’assignatura d’Anglès Tècnic, impartida per la professora Montse Díez.

La fira internacional de Hannover és la fira europea més important de l’àmbit de la robòtica i l’automatització i ha esdevingut un showcase on els fabricants de robots i automatizacions mostren als seus clients -representants de grans indústries de fabricació- les novetats del sector.

En Seny Sanyah, en Pol Roca i l’Adrián Santos -alumnes del CFGS de Mecatrònica industrial- així com en Lucas Nahuel i l’Adrián Ortigosa -alumnes del CFGS d’Automatizació i robòtica industrial- es van acreditar per poder visitar la fira, conèixer les darreres innovacions en l’àmbit de la fabricació robòtica i automatitzada i poder parlar cara a cara amb els representants i enginyers de les empreses internacionals més punteres del sector. Com a part del treball opcional de l’assignatura d’Anglès Tècnic els alumnes han hagut d’elaborar un anàlisi dels darrers avenços del sector exhibits a la fira i, un cop a Mataró, exposar un informe audiovisual en anglès davant dels seus companys i la seva professora.

 

dav

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies