Diada de Sant Jordi per Mataró

Diada de Sant Jordi per Mataró

El dia de Sant Jordi, els alumnes de l’aula d’acollida vam anar a fer una passejada pel centre de Mataró. En principi, l’objectiu de la sortida era fer una lectura en veu alta a la llar d’avis St. Josep, juntament amb alumnes de diferents centres de Mataró , però a causa del mal temps l’activitat es va suspendre. Ara bé, nosaltres no volíem deixar-nos perdre un dia com aquest , així que tan bon punt vam veure que el dia s’aixecava vam aprofitar el matí per veure l’ambient d’una diada tan assenyalada i visitar l’Ajuntament de la ciutat.

Com podeu veure ens vam retratar amb els gegants i nans de la ciutat que aquell dia estaven exposats a l’entrada de l’edifici i a continuació ens van ensenyar les instal·lacions de l’edifici històric.

 

sdr

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies