XV certamen de lectura en veu alta

XV certamen de lectura en veu alta

El dia 12 d’abril, els alumnes seleccionats de 2n i 3r d’ESO : Ranya  El Kadiri, Marc Arderiu, Dina Samady i Pilar Muñoz ens van representar en el  XV certamen de lectura en veu alta que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana i que enguany va tenir lloc a l’INS Alexandre Satorras.

El bon nivell dels lectors de tots els centres  va fer que la final fos molt renyida i, tot i el bon paper  dels nostres representants  , no vam quedar guanyadors.
L’any que ve ho tornarem a intentar!!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies