Visita al Centre de Recerca Tèxtil de Canet de Mar

Visita al Centre de Recerca Tèxtil de Canet de Mar

Durant aquest passat mes d’abril els alumnes de 2n d’ESO han visitat el Centre de Recerca i Transferència de Tecnologia Tèxtil de Canet de Mar. Aquest centre és el referent en recerca i desenvolupament de tèxtils funcionals de Catalunya. Els alumnes van poder conèixer de primera mà alguns dels projectes més innovadors pel que fa al desenvolupament de teixits ‘intel·ligents’ i, a més, van participar de diferents tallers on es van submergir en el procés productiu de teixits, van descobrir com s’aconsegueix el fil a partir de les fibres tèxtils, van aprendre com es poden diferenciar les diferents tècniques de fabricació de teixits, obtenir amb precisió la seva talla de roba i fins hi tot es van poder fabricar una bufanda amb un teler manual antic.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies