Banyoles

Banyoles

El dimarts 7 de maig, els alumnes de 1r d’ESO vam anar a Banyoles per treballar el tema de l’ecologia a l’estany. Vam fer diverses activitats per conèixer l’origen de l’aigua de l’estany. Per cert, sabies que l’aigua ve de l’Alta Garrotxa de manera subterrània, a través de roques calcàries, i que pot trigar fins a 3 anys en arribar?
També vam estudiar la vida a l’estany, vam pescar plàncton, el vam mirar al microscopi i vam conèixer que al fons de l’estany es formen els travertins, la roca sedimentària típica de Banyoles.
Per alguns de nosaltres, era la primera visita a la zona i ens va agradar molt!

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies