La pell de rèptil per Joan Roca

La pell de rèptil per Joan Roca
Arran de la lectura de La pell de rèptil de l’alumnat de 3ESO, el dimecres 8 de maig el seu autor, Joan Roca, ha fet una xerrada-col.loqui amb els alumnes on ha explicat l’origen, els personatges, els espais, la trama, anècdotes… de la novel·la.
S’ha fet una sessió de 8 a 9 per als alumnes de 3ESO AB i una altra de 9 a 9.55 per als grups 3ESO CD.
Al final de cada xerrada, Joan Roca ha atès les curiositats i preguntes dels alumnes.
Posteriorment per a tots aquells alumnes que ho desitgessin, els ha firmat el llibre amb una dedicatòria.

dav

dav

dav

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies