Tenim un nou grafiti: tu ets la bomba!

Tenim un nou grafiti: tu ets la bomba!

Els alumnes de Narracions visuals, l’optativa de visual i plàstica de 3r, hem afegir més color al pati.

Fa unes setmanes va venir un grafiter, en Yerai, i ens va fer una classe d’història i tècnica del grafiti, per cert, molt interessant. I tot dibuixant ens va introduir en aquest llenguatge urbà. Després cada un de nosaltres va elaborar en paper una proposta de grafit, i entre tots els projectes vam triar la imatge que hem pintat avui. Per pintar-lo ens ha guiat en Dani, un altre grafiter experimentat. Durant més de mig matí hem anat dibuixant i pintant amb els esprais fins a obtenir la imatge que podeu contemplar al pati.

A les cartelleres del passadís també trobareu tots els projectes exposats.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies