Hem guanyat el CATskills 52 laboratori d’anàlisi!

Hem guanyat el CATskills 52 laboratori d'anàlisi!

El divendres 10 de maig, l’equip de segon curs de LABORATORI D’ANÀLISI I DE CONTROL DE QUALITAT del nostre Centre va participar, conjuntament amb 6 equips d’Instituts d’arreu de Catalunya que tenen la família professional Química, al CATskills 52 LABORATORI D’ANÀLISI que s’ha celebrat als laboratoris de l’Institut Escola Municipal de Treball de Granollers. El nostre equip format per l’ Alejandro Alonso Torner i en David Fonseca Hidalgo han quedat campions. En Ramon Grau, tutor d’ells, ha fet de professor avaluador juntament amb els altres professors i amb la col·laboració d’uns avaluadors externs.

Ha estat un skills d’entrenament que consistia a analitzar paràmetres d’una cervesa i que ha organitzat membres del Grup de Química de l’ICE de l’UAB sota l’assessorament de CATskills, entitat de la Direcció General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Educació que serà qui realitzarà un CATskills oficial al curs 2020-2021 per a la família professional Química.

CATskills és el campionat de Catalunya de formació professional, que se celebra cada dos anys i permet mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition.

CATskills té com a objectius:

  • Promoure l’alta qualitat dels estudis de formació professional que es duen a terme a diferents centres educatius del territori.

  • Impulsar, promoure i prestigiar la formació professional.

  • Crear xarxes de col·laboració entre els centres, el professorat participant i les empreses del sector.

L’Institut felicita l’Alejandro, en David i també el Departament de Química.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies