Igual que Picasso, també ens ha sortit calcat!

Igual que Picasso, també ens ha sortit calcat!

Aquest dimecres 15 de maig, els alumnes de 4t d’ESO que cursen la matèria de visual i plàstica vam anar al Museu Picasso. La visita taller consistia en dues parts, un recorregut participatiu en què, a través de les observacions dels alumnes i el diàleg generat entre ells, s’analitzaven i observaven quatre obres de la col·lecció (Retrat de la tia Pepa, 1896, Retrat de Jaume Sabartés amb gorgera i barret, 1939, Pintor treballant,1957 i Las Meninas, 1957).

I la segona part consistia en un taller on  feien d’artistes i models alhora: treballant en parelles, primer van fer un retrat de l’altre i després van treballar l’autoretrat. Aquestes dues tasques van esdevenir en un acte divertit de complicitat i de comunicació. Per acabar van sobreposar el retrat fet pel company a l’autoretrat, i la doble imatge ens va remetre als retrats fets per Picasso, retrats que prèviament havien vist a les sales del museu.

Després de dues hores dins del museu vam fer un passeig pel Born, aprofitant el bonic dia assolellat!

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies