Ho’oponopono, la darrera xerrada!

Ho'oponopono, la darrera xerrada!

Us convidem a la darrera xerrada del cicle Biada Smiles d’aquest curs. Totes les sessions estat molt especials, però aquesta no us la podeu perdre. Si ja coneixeu l’Ho’oponopono no cal que us digui més i si no n’heu sentit a parlar, no perdeu aquesta ocasió. Tindrem amb nosaltres una de les  persones que millor transmet aquesta tècnica, amb meditacions i exercicis que són un autèntic regal. Aquí us deixo un petit text que ens ha preparat la M. Carmen Martinez Tomàs:

L’ Ho’oponopono és un mètode  ancestral hawaià de resolució de conflictes a l’abast de tothom que ens capacita per assumir la responsabilitat de las nostres creacions personals per tal d’assolir la pau interior i l’harmonia en totes les relacions.

La seva pràctica es basa en el poder de les paraules sanadores en connexió amb la pròpia divinitat. Consisteix en aprendre a generar de forma conscient pensaments i sentiments de tolerància, amor i perdó pronunciant amb intenció sincera quatre paraules: ho sento, perdona’m, t’estimo i gràcies en relació a una situació o persona que ens està causant malestar o patiment. Així podem eliminar tot allò que interfereix en una bona relació amb nosaltres mateixos , els altres i el món.

Us esperem dimecres 5 de Juny a les 19h a la Sala d’Actes de l’Escola Universitària.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies