Comiat alumnes de 2n de batxillerat

Comiat alumnes de 2n de batxillerat
Divendres dia 17 de maig va tenir lloc l’acte de graduació de l’alumnat de 2n de batxillerat. L’acte va ser un moment molt especial per a tots els alumnes que van estar acompanyats per les seves famílies. Tots vam poder gaudir de diferents actuacions musicals, discursos i lliurament de diplomes. Després de l’acte, tothom va anar al gimnàs a gaudir d’un pica-pica i fer-se fotos davant el photocall que s’havia preparat.
Aquí teniu algunes imatges.
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies