Intercanvi Polònia 2019

Intercanvi Polònia 2019

Els alumnes de 3r d’ESO han participat aquest curs en un intercanvi amb l’escola Spoteczna Dwójka de Poznan (Polònia). Es tracta d’un projecte que es va engegar el curs 2015-16. Des de llavors, totes dues escoles treballen juntes organitzant aquesta enriquidora experiència, tant des del punt de vista vivencial (convivència en famílies) com des del punt de vista de l’idioma (els nostres alumnes practiquen anglès quan estan allà ja que Spoteczna Dwojka és una escola bilingüe on pràcticament tothom s’expressa en anglès).

Aquest curs 2018-2019, els nostres amics polonesos ens van visitar del 2 al 9 de maig i nosaltres vam anar-hi del 16 al 23 de maig. Durant aquests quatre anys, hem creat un vincle d’amistat intens que ha facilitat la feina entre les dues escoles. Així com nosaltres vam gaudir d’una sèrie d’excursions i activitats quan vam viatjar a Polònia, els nostres amics polonesos van gaudir d’una setmana plena d’activitats com classes de castellà al nostre institut; visites culturals a Barcelona, excursions i activitats com visitar la Sagrada família i visitar la Tàrraco romana.

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies