Biabanca creix

Biabanca creix

El projecte Biabanca d’aquest curs ha ampliat les seves fronteres. Ha col.laborat amb altres centres com ara l’Escola Pia Santa Anna de Mataró i amb nous centres de primària de la ciutat, com el GEM.

Enguany hi han participat alumnes de primer curs del Batxillerat humanisticosocial i  dels cicles de grau mitjà de Gestió administrativa, d’Obres de la construcció i d’Automoció.

Tal com s’ha vingut desenvolupant al llarg dels darrers anys, l’objectiu de Biabanca és donar a conèixer el funcionament del sistema financer i les finances ètiques,  així com els projectes d’emprenedoria sostenibles.

Aquesta oficina bancària oberta des del 2015 al nostre institut i situada al costat del Departament Escola-Empresa pretén ser una eina d’aprenentatge on els alumnes a partir del diàleg entre ells, la cooperació i la compartició de coneixements puguin formar-se un esperit crític, desenvolupar la capacitat d’anàlisi i relació del que estan aprenent en les seves matèries i fomentar la seva consciència ètica.

A la revista trobaràs informació més detallada sobre el projecte.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies