Acte de cloenda dels Projectes singulars 2018-2019

Dimarts 11 de juny els nostres alumnes de Projecte Singular de 4t d’ESO van participar a l’acte de cloenda de tots els Projectes Singulars de la ciutat de Mataró que va tenir lloc a l’Institut Alexandre Satorras. Els van acompanyar la seva  tutora i el coordinador de nivell.

El regidor de l’Ajuntament i el director de serveis territorials van fer entrega dels diplomes de participació a tots els nois i noies.
Enhorabona noies i nois, ja ho teniu!!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies