Acte cloenda 4t ESO

Acte cloenda 4t ESO

Com cada any aquest acte ha estat farcit d’emocions, des dels parlaments de la directora i dels alumnes (un d’ells en llengua francesa) que posen l’accent en el record de les vivències viscudes durant tots aquests anys d’institut però sobretot en els nous reptes que es presenten per a tots ells a partir d’avui. L’entrega de diplomes i fotografia de grup. La projecció d’un document amb imatges des de 1r fins a 4t d’ESO que ha generat les rialles de tothom (Cliqueu aquí per veure la presentació). L’actuació musical que ens ha posat la “gallina de piel”. Una molt grata sorpresa pels professors de part dels estimats alumnes, el pica pica final i les fotografies de record: selfies amb el professorat i les fotografies de grup amb els tutors.

Ja ho veieu, un acte on no hi ha faltat res!

 

 

Fotografies de grup…

 

Les bandes sorpresa dels professors…and the winner is…!

Mr drana Queen, Ms papers, Ms ràpida, Ms parlanchina, Ms puntual, Ms lost, Mr acudits, Ms rainbow, Ms patience, Mr suor…

L’hora dels adéus…

A tots els alumnes MOLTA SORT!

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies