Quatre alumnes finalistes en un concurs de curtmetratges de Tenerife

Quatre alumnes finalistes en un concurs de curtmetratges de Tenerife
Widad El Haddad, Karen García, Patricia Pastrana i Meritxell Urrea, alumnes de 1r de batxillerat Humanisticosocial, han quedat finalistes al Dofview, Festival de cortometraje documental educativo, que organitza l’IES Ofra, de Santa Cruz de Tenerife.
La participació en aquest concurs ha vingut de la matèria d’Història de la música, impartida per la professora Rosa Conesa. Les nostres alumnes han presentat un documental sobre els Castrati.
Enhorabona a totes!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies