Colònies de 2n ESO a Calonge

Colònies de 2n ESO a Calonge

Els alumnes de 2on d’ESO vam marxar del 19 al 21 de juny de colònies al Càmping Internacional de Calonge.

Durant aquests dies vam gaudir del paratge i de diferents activitats tant a la piscina (divertidíssims jocs aquàtics) com al mar: caiac, pàdel-surf, etc. però per sobre de tot vam poder acomiadar aquest curs 2018-2019 tots junts, descobrint-nos i creant llaços de germanor.

Ens ho hem passat molt i molt bé!

Aquí us deixem imatges pel record…

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies