Exàmens de setembre de 1r de batxillerat.

Exàmens de setembre de 1r de batxillerat.
Els dies 2 i 3 de setembre tindran lloc els exàmens de recuperació de matèries pendents per a l’alumnat de 1r de Batxillerat. Nois i noies, estigueu atents i que no se us passin. Treballeu força durant l’estiu a fi i efecte de poder aprovar aquelles matèries que us han quedat pendents.
No us oblideu de fer vacances, seran importants també per agafar forces i fer un nou curs amb garanties.

 

Bon estiu!!!!
 

Consulteu aquí els horaris dels exàmens

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies