XI Jocs matemàtics Manolo Varea

XI Jocs matemàtics Manolo Varea

El proper divendres 8 de novembre tindran lloc els XI Jocs Matemàtics Manolo Varea. Activitat emmarcada dins la celebració de la Setmana de la Ciència. Tots els grups de l’ESO, de primer fins a quart, competiran per equips.  Jugaran al Rummi, al Go, al 3 en ratlla, a l’Aualé, al Joc de l’escombra, al Nombre exacte, al Joc de l’escala, al Tangram i al Sudoku. Esperem que guanyi el millor, però sobretot que tothom gaudeixi d’aquesta gran diada matemàtica!

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies