Xerrada Escola Epitech

Xerrada Escola Epitech
Divendres dia 11 d’octubre els alumnes de 1r i 2n de batxillerat Tecnològic van assistir a una xerrada d’orientació professional  sobre el sector digital i les noves tecnologies. En Xavier Nuñez,director d’Epitech, Escola superior d’informàtica de Barcelona, va explicar als alumnes les diferents sortides professionals a les quals ara mateix i en futur pròxim podran accedir aquelles persones que cursin l’itinerari Tecnològic.
Aquí teniu algunes imatges: 
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies