Sortida de Francès

Sortida de Francès

Els alumnes de de 3r i 4t vam anar a la Plaça Sta Anna a fer una activitat de francès. Allà ens esperava una senyora típicament francesa, vestida amb camisa de ratlles blanques i blaves, foulard vermell, boina i bigoti fals. Ens va donar una carpeta amb proves relacionades amb diferents ciutats de França i havíem d’anar resolent enigmes i fent fotos per tal de descobrir si Mataró seria un bon lloc per viure per un francès de Grenoble. Va ser una bona oportunitat per poder practicar. Els grups guanyadors van gaudir d’una genuïna baguette francesa i de xocolata suïssa.

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies