Castanyada i el Halloween al Biada

Castanyada i el Halloween al Biada
Sabíeu que la festa de la Castanyada és una festa popular de Catalunya? Sabíeu que la festa de Tots Sants és la festa de Halloween, però que aquesta se celebra en altres països d’arreu del món?
Aquest 31 d’octubre els alumnes de l’aula d’acollida de l’institut han preparat la seva pròpia festa de la Castanyada i de Halloween. I, per muntar-la, han hagut de decidir com la volien fer i preparar tot el que necessitaven: menjars, decoració,… Tot això ho han fet treballant les instruccions!!
Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies