Visita al vaixell Punta Major

Visita al vaixell Punta Major

Els alumnes de segon de manteniment d’embarcacions d’esbarjo han realitzat una visita al vaixell de salvament marítim anomenat Punta Major. Situat al Port de Barcelona, han pogut veure l’interior d’un vaixell destinat a socórrer altres embarcacions en cas d’emergència. Han visualitzat la part de la sala de màquines i la part del pont, per on es governa el vaixell. També han escoltat i parlat amb part de la tripulació per conèixer la vida al mar.

 

DCIM103GOPROGOPR5749.JPG

DCIM103GOPROGOPR5752.JPG

DCIM103GOPROGOPR5753.JPG

DCIM103GOPROGOPR5763.JPG

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies