Amb cada pas, ajudaràs!

Amb cada pas, ajudaràs!

Demà diumenge 15/12/19 el Biada camina amb la marató de tv3 per les malalties minoritàries. Activitat organitzada per l’alumnat de 3r d’ESO (Servei comunitari) i amb la col·laboració de l’AMPA.

8:30h – INSCRIPCIONS + recollida samarreta al pati del Biada – Aportació econòmica (l’AMPA regala la samarreta i aporta 1€ més per participant )

9:00h – SORTIDA – itinerari de 5 km
Avda.Puig i Cadafalch – Plaça Granollers – Camí de la Geganta – la Riera – C/Sant Agustí – Passeig Marítim – Laia l’Arquera – Avda. LLuís Companys – Avda. Gatassa – Passeig Ramon Berenguer III- Avda. Puig i Cadafalch – INS Miquel Biada

12:00h. – ARRIBADA, esmorzar i esports al pati de l’institut

13.00h. – TANCAMENT

Us hi esperem!

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n’accepteu l’ús, descrit a la nostra Política de Cookies. ACEPTAR
Aviso de cookies